Lækker, sund og nem tunmousse! Hurtig at lave og perfekt til frokost, aftensmad eller gæstemad.

Lækker, sund og nem tunmousse! Hurtig at lave og perfekt til frokost, aftensmad eller gæstemad.

Tunmousse er en af mine all time klassikere herhjemme. Jeg spiser det i hvert fald én gang i ugen, og bruger det til en frokost salat, ovenpå lækkert brød, i wraps, pitabrød - gerne sammen med æg eller avocado. SÅ lækker, nem og sund frokost eller aftensmad!

Min yndlings tunmousse kan du finde lige her:

Ingredienser:

  • 2 dåser tun i vand, drænet
  • 100 g græsk yoghurt 2% 
  • 2 spsk citronsaft
  • 3 spsk hakket dild
  • 1 lille rødløg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, presset
  • Salt og peber efter smag

Fremgangsmåde:

  1. Dræn tunen og kom den i en skål.
  2. Tilsæt græsk yoghurt, citronsaft, dild, rødløg og hvidløg.
  3. Rør godt sammen, og smag til med salt og peber.
  4. Lad gerne moussen trække i køleskabet i mindst 30 minutter før servering.

Server på surdejsbrød med avocado, i en wrap, på en salat, i en æggesandwich eller på ristet rugbrød.

Tilbage til blog