Tunmousse er en af mine all time klassikere herhjemme. Jeg spiser det i hvert fald én gang i ugen, og bruger det til en frokost salat, ovenpå lækkert brød, i wraps, pitabrød - gerne sammen med æg eller avocado. SÅ lækker, nem og sund frokost eller aftensmad!
Min yndlings tunmousse kan du finde lige her:
Ingredienser:
- 2 dåser tun i vand, drænet
- 100 g græsk yoghurt 2%
- 2 spsk citronsaft
- 3 spsk hakket dild
- 1 lille rødløg, finthakket
- 1 fed hvidløg, presset
- Salt og peber efter smag
Fremgangsmåde:
- Dræn tunen og kom den i en skål.
- Tilsæt græsk yoghurt, citronsaft, dild, rødløg og hvidløg.
- Rør godt sammen, og smag til med salt og peber.
- Lad gerne moussen trække i køleskabet i mindst 30 minutter før servering.
Server på surdejsbrød med avocado, i en wrap, på en salat, i en æggesandwich eller på ristet rugbrød.